We organiseren kleinschalige optredens en meet and greets met toffe muzikanten in een unieke en bijzondere setting! Kijk geregeld op deze pagina wie er op de planning staat.

Muzikanten die de afgelopen periode hebben opgetreden op de ST5 zijn o.a.: Alex Vissering, Bertolf, Edwin Jongedijk, Erwin de Vries, Harry Niehof, Jan Henk de Groot, Ralph de Jongh, Bart Westerveen en Minka Zaal en Tangarine!

Dit jaar gaan we een zeer bijzondere en toffe tocht maken met Erwin de Vries. We hebben een aantal zeer gave optredens gehad op de ST5 in het Nationaal Park Lauwersmeer en dat smaakte zeker naar meer. En dat meer gaan we ook doen! 

We gaan vrijdag 1 septembet het wad op! Vanuit Lauwersoog vertrekken we om 16.30u en zetten we koers naar een mooie zandbank midden op het wad! Hier gaan we (als het water verder is gezakt) van boord en zul je versteld staan van wat er gaat komen! Terugkomst ca 21.30u (totale duur ca 5 uur).

Je kunt als je wil een maaltijd (twee luxe broodjes, met een vers gekookt eitje en wat fruit) bijstellen voor € 10,- per persoon. 

Meer info over Erwin vind je hier of boek gelijk je ticket hieronder!

Edwin Jongedijk is gemaakt om mee te gaan op de ST5!  In 2021 en 2022 heeft hij een aantal maal een super toffe avond verzorgd! Wij vinden het daarom erg leuk dat hij komend seizoen weer wil komen optreden!

Denk je de melodieuze liedjes en het rauwe stemgeluid van Edwin Jongedijk eens in op een schip dat ruikt naar hout en staal. En dit alles met een ondergaande zon.

Meer info over Edwin vind je hier of boek gelijk je ticket hieronder!