Home » Gastenboek

Gastenboek

We zouden het leuk vinden als u hier uw ervaring met ons deelt!

Reactie plaatsen

Reacties

Jeroen Melcherts
8 maanden geleden

Jeroen, bedankt voor de mooie tocht afgelopen weekend! Iedereen heeft genoten, helemaal toen windkracht richting kracht 6 ging op het eind.
En mooi te zien dat je zo'n oud, nostalgisch schip in originele staat weet te behouden. Hopelijk kunnen nog heel veel mensen genieten van de ST5.
Hartelijke groet van de 10 tukkers uit Losser.

Joris Ahsmann
8 maanden geleden

Een heerlijke tocht over het Lauwersoog met zeer Enthousiaste schippers gemaakt. Alle tijd gehad om alle hoeken van het Lauwersmeer te zien.

Familie Egberts
9 maanden geleden

Gisterenavond een prachtige zeiltocht over de Wadden gemaakt. Weinig wind maar schipper Jeroen nam alle tijd om toch samen te zeilen en ondertussen alle weetjes over de wadden te vertellen.
Want de wadden ervaren zonder motorgeluid is magisch. En...we hebben een fantastisch ondergaande zon in het water horen sissen ;-)

Echt een aanrader voor jong en oud.

Stephanie en Maarten
9 maanden geleden

Gisteren op 18 augustus een heerlijke tocht gehad net de ST5 over het Lauwersmeer. De ST 5 is een hele mooie authentieke boot. Schipper Jeroen geeft veel leuke uitleg en dichter Saar hielp mee. We waren met 5 mensen waaronder drie 75+ ers en die hebben met volle teugen genoten van het weer, de mooie tocht en de prachtige boot. Schipper Jeroen is heel relaxed en vertelt prachtige verhalen. Absoluut een aanrader voor alle leeftijden.

Nynke Westerveen
11 maanden geleden

Heerlijke tocht gehad! Alles was aan boord! Zon, wind, lunch en enthousiaste schipper en schippersvrouw ( ? Noem je dat zo?) in ieder geval, prettig gezelschap, een verzorgde lunch, goed weer. Meer heb je niet nodig! Dank je wel!!

Cindy Guikema
een jaar geleden

Op eerste pinksterdag, met prachtig mooi weer, met de ST5 gevaren op het Lauwersmeer. Het schip is mooi en authentiek. We hebben gezwommen vanaf de boot om lekker af te koelen. Erg gezellig gehad!