Home » Gastenboek

Gastenboek

We zouden het leuk vinden als u hier uw ervaring met ons deelt!

Reactie plaatsen

Reacties

Pauline Brouwer
8 dagen geleden

Omdat we vanwege de komst van onze pup niet op vakantie gaan, hadden we voor afgelopen vrijdagavond een 'microvakantietje' geboekt op de ST5. Heerlijk een avond zeilen met een geweldig gerestaureerde boot, in de prachtige omgeving van het Lauwersmeer, bij ondergaande zon en zelfs een paar sterren aan de heldere hemel. Wat een serene rust ;-) Hoe groot het contrast nu de pup gearriveerd is....

Bedankt Jeroen en schippersdochter voor de leuke avond. We hebben genoten!
Peter, Pauline en Jasmijn

Henk zwaan
een maand geleden

Mijn vader Anne Zwaan viste jarenlang met de St 5 op het Ijsselmeer samen met zijn broers Sietse en Willem Zwaan

Jeroen Melcherts
10 maanden geleden

Jeroen, bedankt voor de mooie tocht afgelopen weekend! Iedereen heeft genoten, helemaal toen windkracht richting kracht 6 ging op het eind.
En mooi te zien dat je zo'n oud, nostalgisch schip in originele staat weet te behouden. Hopelijk kunnen nog heel veel mensen genieten van de ST5.
Hartelijke groet van de 10 tukkers uit Losser.

Joris Ahsmann
10 maanden geleden

Een heerlijke tocht over het Lauwersoog met zeer Enthousiaste schippers gemaakt. Alle tijd gehad om alle hoeken van het Lauwersmeer te zien.

Familie Egberts
een jaar geleden

Gisterenavond een prachtige zeiltocht over de Wadden gemaakt. Weinig wind maar schipper Jeroen nam alle tijd om toch samen te zeilen en ondertussen alle weetjes over de wadden te vertellen.
Want de wadden ervaren zonder motorgeluid is magisch. En...we hebben een fantastisch ondergaande zon in het water horen sissen ;-)

Echt een aanrader voor jong en oud.

Stephanie en Maarten
een jaar geleden

Gisteren op 18 augustus een heerlijke tocht gehad net de ST5 over het Lauwersmeer. De ST 5 is een hele mooie authentieke boot. Schipper Jeroen geeft veel leuke uitleg en dichter Saar hielp mee. We waren met 5 mensen waaronder drie 75+ ers en die hebben met volle teugen genoten van het weer, de mooie tocht en de prachtige boot. Schipper Jeroen is heel relaxed en vertelt prachtige verhalen. Absoluut een aanrader voor alle leeftijden.

Nynke Westerveen
een jaar geleden

Heerlijke tocht gehad! Alles was aan boord! Zon, wind, lunch en enthousiaste schipper en schippersvrouw ( ? Noem je dat zo?) in ieder geval, prettig gezelschap, een verzorgde lunch, goed weer. Meer heb je niet nodig! Dank je wel!!

Cindy Guikema
een jaar geleden

Op eerste pinksterdag, met prachtig mooi weer, met de ST5 gevaren op het Lauwersmeer. Het schip is mooi en authentiek. We hebben gezwommen vanaf de boot om lekker af te koelen. Erg gezellig gehad!