Home » Gastenboek

Gastenboek

We zouden het leuk vinden als u hier uw ervaring met ons deelt!

Reactie plaatsen

Reacties

Marloes
2 maanden geleden

Pinksterzaterdag heerlijk gevaren met live muziek van Bertolf. Schipper heeft goede verhalen, goede sfeer - aanradert! Wij komen zeker nog eens meevaren!

Tjerk en Wiena Polee
3 maanden geleden

Gisteravond genoten van een vaartocht met de ST5 !
Om 20.00 vertrokken we van de steiger in Zoutkamp en na even varen een rustig plekje gevonden bij rietkragen.
Aan boord in het gezelschap ook Jan Henk de Groot, bekend als zanger en tekstschrijver van liedjes, veelal in de groninger taal.
Ondergaande zon, in de verte de roep van een koekoek en Jan Henk op zijn gitaar en mondharmonica die vele bekende nummers van hem ten gehore bracht.
Geweldige sfeer bij invallende duisternis en een onvergetelijke tocht.
Jeroen en dochter.. bedankt !.๐Ÿ‘

Tjerk en Wiena uit Veenoord ( Dr )

Maik en Brigitte
3 maanden geleden

Wat een super mooie dag hebben wij gehad we hebben al heel wat van de wereld gezien maar dit was een echte super ervaring. Heerlijk met een mooie originele gerestaureerde kotter uit 1935. Naar de Engelsplaat gevaren en daar een privรฉ wadtocht gedaan met Peter (www.avontuurlijkwadlopen.nl) heel bijzonder ervaring en veel geleerd. Terug op de boot hebben we mogen genieten van een heerlijke goed verzorgde BBQ. We hebben nog heel veel te vertellen maar dat mogen jullie zelf gaan ervaren. Bedankt voor de leuke dag ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ jullie zijn allemaal super mensen.

Dik
3 maanden geleden

Wat een fijne, lieve mensen met veel kennis. Mooie authentieke boot, wat een ervaring zo op de Waddenzee. Veel zeehonden gezien, prachtig! Bedankt, aanrader voor iedereen die in een rustige, fijne sfeer wil varen!

Jan Willem Knol
9 maanden geleden

Hallo schippers,

Gisteren, 06-November 2021, een heerlijke vaartocht op jullie leuke schouw meegemaakt in het donker!
Jammer dat je dan de boot niet goed kunt bekijken maar het is ja ook donker.
Moeten we nog eens een mooi weer tochtje boeken in de zomerperiode!
Nogmaals hartelijk dank voor de tocht in het donker, we hebben er van genoten!
Groeten van Jan Willem Knol en Afina Knol-Luinstra.

Bruno Smit
een jaar geleden

Met ons gezin ( bestaande uit 6 volwassenen en 5 kinderen) hebben we op 11 sept 2021 een erg mooie tocht over het Lauwersmeer gemaakt ter gelegenheid van ons 50-jarig huwelijk.
De ST-5 is een mooie Botter die slechts weinig is aangepast voor passagiers, dus nog erg origineel is.
Er stond een redelijk windje uit ZW, dus we konden prima op het zeil varen, wat erg goed werd gedaan door Jeroen en Hanneke.
Deze gezellige en deskundige mensen hebben ons een fijne dag op het water bezorgd met een mooie tussenstop op een eilandje, zodat de kids ook nog fijn in het water konden.
Ook de lunch was lekker en het kaasplankje aan het einde van de tocht viel ook in goede aarde.
Helaas was door omstandigheden de hoeveelheid koffie een beetje gering, maar dat werd goed gemaakt door de ruim aanwezige sapjes.
Bedankt voor de fijne dag.
Toos en Bruno Smit

Sikke en Gea Rodenboog
een jaar geleden

Wat een BIEZUNDERE avond, varen op een oud schip de ST 5๐Ÿ‘en dan luisteren/ genieten van de zanger Edwin Jongedijk met zijn mooie stem..
Een aanrader voor iedereen โ˜บ

Henriette Roelfsema
een jaar geleden

Fantastische avond gehad op de ST5 met Edwin Jongedijk. Luisteren naar prachtige liedjes in een intieme sfeer, onder een prachtige sterrenhemel! Wij genieten nog na.
Super geregeld!

Esme Bakker
een jaar geleden

We hebben afgelopen vrijdagavond op dit schip mee mogen varen, een geweldige ervaring. Met de lichte bries konden de zeilen net het werk doen en in die relatieve stilte genoten we van de Waddenzee, met prachtige luchten, een schitterende maan en vooral het indrukwekkende weidse uitzicht. Als toetje werden we nog bij terugkomst in de haven getrakteerd op de prachtige blauwe effecten van lichtend zeevonk in het water, een magisch einde aan een prachtige tocht.

Pauline Brouwer
een jaar geleden

Omdat we vanwege de komst van onze pup niet op vakantie gaan, hadden we voor afgelopen vrijdagavond een 'microvakantietje' geboekt op de ST5. Heerlijk een avond zeilen met een geweldig gerestaureerde boot, in de prachtige omgeving van het Lauwersmeer, bij ondergaande zon en zelfs een paar sterren aan de heldere hemel. Wat een serene rust ;-) Hoe groot het contrast nu de pup gearriveerd is....

Bedankt Jeroen en schippersdochter voor de leuke avond. We hebben genoten!
Peter, Pauline en Jasmijn