Home » Gastenboek

Gastenboek

We zouden het leuk vinden als u hier uw ervaring met ons deelt!

Reactie plaatsen

Reacties

Sikke en Gea Rodenboog
13 dagen geleden

Wat een BIEZUNDERE avond, varen op een oud schip de ST 5👍en dan luisteren/ genieten van de zanger Edwin Jongedijk met zijn mooie stem..
Een aanrader voor iedereen ☺

Henriette Roelfsema
13 dagen geleden

Fantastische avond gehad op de ST5 met Edwin Jongedijk. Luisteren naar prachtige liedjes in een intieme sfeer, onder een prachtige sterrenhemel! Wij genieten nog na.
Super geregeld!

Esme Bakker
een maand geleden

We hebben afgelopen vrijdagavond op dit schip mee mogen varen, een geweldige ervaring. Met de lichte bries konden de zeilen net het werk doen en in die relatieve stilte genoten we van de Waddenzee, met prachtige luchten, een schitterende maan en vooral het indrukwekkende weidse uitzicht. Als toetje werden we nog bij terugkomst in de haven getrakteerd op de prachtige blauwe effecten van lichtend zeevonk in het water, een magisch einde aan een prachtige tocht.

Pauline Brouwer
2 maanden geleden

Omdat we vanwege de komst van onze pup niet op vakantie gaan, hadden we voor afgelopen vrijdagavond een 'microvakantietje' geboekt op de ST5. Heerlijk een avond zeilen met een geweldig gerestaureerde boot, in de prachtige omgeving van het Lauwersmeer, bij ondergaande zon en zelfs een paar sterren aan de heldere hemel. Wat een serene rust ;-) Hoe groot het contrast nu de pup gearriveerd is....

Bedankt Jeroen en schippersdochter voor de leuke avond. We hebben genoten!
Peter, Pauline en Jasmijn

Henk zwaan
3 maanden geleden

Mijn vader Anne Zwaan viste jarenlang met de St 5 op het Ijsselmeer samen met zijn broers Sietse en Willem Zwaan

Jeroen Melcherts
een jaar geleden

Jeroen, bedankt voor de mooie tocht afgelopen weekend! Iedereen heeft genoten, helemaal toen windkracht richting kracht 6 ging op het eind.
En mooi te zien dat je zo'n oud, nostalgisch schip in originele staat weet te behouden. Hopelijk kunnen nog heel veel mensen genieten van de ST5.
Hartelijke groet van de 10 tukkers uit Losser.

Joris Ahsmann
een jaar geleden

Een heerlijke tocht over het Lauwersoog met zeer Enthousiaste schippers gemaakt. Alle tijd gehad om alle hoeken van het Lauwersmeer te zien.

Familie Egberts
een jaar geleden

Gisterenavond een prachtige zeiltocht over de Wadden gemaakt. Weinig wind maar schipper Jeroen nam alle tijd om toch samen te zeilen en ondertussen alle weetjes over de wadden te vertellen.
Want de wadden ervaren zonder motorgeluid is magisch. En...we hebben een fantastisch ondergaande zon in het water horen sissen ;-)

Echt een aanrader voor jong en oud.

Stephanie en Maarten
een jaar geleden

Gisteren op 18 augustus een heerlijke tocht gehad net de ST5 over het Lauwersmeer. De ST 5 is een hele mooie authentieke boot. Schipper Jeroen geeft veel leuke uitleg en dichter Saar hielp mee. We waren met 5 mensen waaronder drie 75+ ers en die hebben met volle teugen genoten van het weer, de mooie tocht en de prachtige boot. Schipper Jeroen is heel relaxed en vertelt prachtige verhalen. Absoluut een aanrader voor alle leeftijden.