Home » Gastenboek

Gastenboek

We zouden het leuk vinden als u hier uw ervaring met ons deelt!

Reactie plaatsen

Reacties

Jan Willem Knol
25 dagen geleden

Hallo schippers,

Gisteren, 06-November 2021, een heerlijke vaartocht op jullie leuke schouw meegemaakt in het donker!
Jammer dat je dan de boot niet goed kunt bekijken maar het is ja ook donker.
Moeten we nog eens een mooi weer tochtje boeken in de zomerperiode!
Nogmaals hartelijk dank voor de tocht in het donker, we hebben er van genoten!
Groeten van Jan Willem Knol en Afina Knol-Luinstra.

Bruno Smit
3 maanden geleden

Met ons gezin ( bestaande uit 6 volwassenen en 5 kinderen) hebben we op 11 sept 2021 een erg mooie tocht over het Lauwersmeer gemaakt ter gelegenheid van ons 50-jarig huwelijk.
De ST-5 is een mooie Botter die slechts weinig is aangepast voor passagiers, dus nog erg origineel is.
Er stond een redelijk windje uit ZW, dus we konden prima op het zeil varen, wat erg goed werd gedaan door Jeroen en Hanneke.
Deze gezellige en deskundige mensen hebben ons een fijne dag op het water bezorgd met een mooie tussenstop op een eilandje, zodat de kids ook nog fijn in het water konden.
Ook de lunch was lekker en het kaasplankje aan het einde van de tocht viel ook in goede aarde.
Helaas was door omstandigheden de hoeveelheid koffie een beetje gering, maar dat werd goed gemaakt door de ruim aanwezige sapjes.
Bedankt voor de fijne dag.
Toos en Bruno Smit

Sikke en Gea Rodenboog
3 maanden geleden

Wat een BIEZUNDERE avond, varen op een oud schip de ST 5👍en dan luisteren/ genieten van de zanger Edwin Jongedijk met zijn mooie stem..
Een aanrader voor iedereen ☺

Henriette Roelfsema
3 maanden geleden

Fantastische avond gehad op de ST5 met Edwin Jongedijk. Luisteren naar prachtige liedjes in een intieme sfeer, onder een prachtige sterrenhemel! Wij genieten nog na.
Super geregeld!

Esme Bakker
3 maanden geleden

We hebben afgelopen vrijdagavond op dit schip mee mogen varen, een geweldige ervaring. Met de lichte bries konden de zeilen net het werk doen en in die relatieve stilte genoten we van de Waddenzee, met prachtige luchten, een schitterende maan en vooral het indrukwekkende weidse uitzicht. Als toetje werden we nog bij terugkomst in de haven getrakteerd op de prachtige blauwe effecten van lichtend zeevonk in het water, een magisch einde aan een prachtige tocht.

Pauline Brouwer
4 maanden geleden

Omdat we vanwege de komst van onze pup niet op vakantie gaan, hadden we voor afgelopen vrijdagavond een 'microvakantietje' geboekt op de ST5. Heerlijk een avond zeilen met een geweldig gerestaureerde boot, in de prachtige omgeving van het Lauwersmeer, bij ondergaande zon en zelfs een paar sterren aan de heldere hemel. Wat een serene rust ;-) Hoe groot het contrast nu de pup gearriveerd is....

Bedankt Jeroen en schippersdochter voor de leuke avond. We hebben genoten!
Peter, Pauline en Jasmijn

Henk zwaan
6 maanden geleden

Mijn vader Anne Zwaan viste jarenlang met de St 5 op het Ijsselmeer samen met zijn broers Sietse en Willem Zwaan

Jeroen Melcherts
een jaar geleden

Jeroen, bedankt voor de mooie tocht afgelopen weekend! Iedereen heeft genoten, helemaal toen windkracht richting kracht 6 ging op het eind.
En mooi te zien dat je zo'n oud, nostalgisch schip in originele staat weet te behouden. Hopelijk kunnen nog heel veel mensen genieten van de ST5.
Hartelijke groet van de 10 tukkers uit Losser.

Joris Ahsmann
een jaar geleden

Een heerlijke tocht over het Lauwersoog met zeer Enthousiaste schippers gemaakt. Alle tijd gehad om alle hoeken van het Lauwersmeer te zien.

Familie Egberts
een jaar geleden

Gisterenavond een prachtige zeiltocht over de Wadden gemaakt. Weinig wind maar schipper Jeroen nam alle tijd om toch samen te zeilen en ondertussen alle weetjes over de wadden te vertellen.
Want de wadden ervaren zonder motorgeluid is magisch. En...we hebben een fantastisch ondergaande zon in het water horen sissen ;-)

Echt een aanrader voor jong en oud.