Op pad met Erwin de Vries! 

Afgelopen jaar hebben we een paar fantastische optredens gehad van Erwin de Vries aan boord van de ST5! Een waar festijn dat zeker naar meer proeft.

Blok daarom nu alvast zondag 11 september 2022 in je agenda!! Want dan komt Erwin weer optreden op de ST5 en zal dan ook zeker nummers spelen van zijn in maart nieuw uitgebrachte album Antwoord!

Tijdens deze tocht met ST5 neemt Erwin de Vries je mee door zijn leven met prachtige nummers in de fantastische Groninger taal! Een unieke kans om zeer kleinschalig op een unieke locatie te genieten van het oeuvre van Erwin de Vries. 

Erwin de Vries is een op en top Groninger en treedt inmiddels meer dan 20 jaar op met zijn Groningstalige liedjes. De Groningse tekstschrijver/zanger laat zich inspireren door Groningen, de Groningers en zijn leven. Veel liedjes heeft hij al op zijn naam staan waaruit onder andere de volgende albums voortvloeiden;

Riep veur Opnoame (1997), Haim (2001) (met zijn toenmalige band Deheleboel),  Wie (2003), Aigenhaimer (2006) , Dichter in Mie (2008), Leef t Leven (2011), De Tocht van de Noakende Zunderling(2014), Noodzoak (2016) en Antwoord (2021)

Daarnaast kwamen ook 2 DVD’s uit van zijn succesvolle theaterprogramma’s Aigenhaimer(2007) en Dichter in mie (2009).

Wil je alvast een voorproefje horen, of benieuwd naar Erwin de Vries zijn album Antwoord? Klik dan hier.

We schepen in om 13.30u vanuit Zoutkamp

Koop hier je ticket!

Wees er snel bij, want er is maar beperkt plaats voor 12 personen per tocht!

Kosten: 65 euro per persoon 

Datum: zondag 11 september 

Opmerking: Deze tocht is  onder voorbehoud van de dan geldende Coronamaatregelen en weersomstandigheden. Bij verhindering door Coronamaatregelen en of slechte weersomstandigheden zullen we de activiteit verplaatsen.