Erwin de Vries: Op pad op het wad 

Afgelopen jaren hebben we een paar fantastische optredens gehad van Erwin de Vries aan boord van de ST5! Een waar festijn dat zeker naar meer proeft.

Blok daarom nu alvast vrijdag 1 september in je agenda!! Want dan komt Erwin weer optreden op de ST5 maar dan net 'eem aans' dan afgelopen jaren!

We gaan namelijk het wad op en droogvallen! We varen vanuit Lauwersoog naar een mooie zandbank waar we onszelf vast varen en waar het water verder weg zal trekken zodat we al vrij vlot van boord kunnen stappen!

Lopend over de bodem van de zee neemt Erwin je mee op een muzikale wandeling! 

Als het water weer opkomt moeten we weer terug naar de ST5. Hier is dan nog uitgebreid tijd en plek om lekker na te genieten. Zodra we weer drijven zetten we weer koers richting de haven! Hou er rekening mee dat deze tocht in totaal zo`n 5 uur duurt!

We schepen in op vrijdag 1 september om ca 16.30u op Lauwersoog

Koop hier je ticket!

Wees er snel bij, want er is maar beperkt plaats voor 12 personen per tocht!

Kosten: 95 euro per persoon 

Datum:  vrijdag 1 september

Opmerking: Deze tocht is  onder voorbehoud van de dan geldende Coronamaatregelen en weersomstandigheden. Bij verhindering door Coronamaatregelen en of slechte weersomstandigheden zullen we de activiteit verplaatsen. 

Erwin de Vries is een op en top Groninger en treedt inmiddels meer dan 20 jaar op met zijn Groningstalige liedjes. De Groningse tekstschrijver/zanger laat zich inspireren door Groningen, de Groningers en zijn leven. Veel liedjes heeft hij al op zijn naam staan waaruit onder andere de volgende albums voortvloeiden;

Riep veur Opnoame (1997), Haim (2001) (met zijn toenmalige band Deheleboel),  Wie (2003), Aigenhaimer (2006) , Dichter in Mie (2008), Leef t Leven (2011), De Tocht van de Noakende Zunderling(2014), Noodzoak (2016) en Antwoord (2021)

Daarnaast kwamen ook 2 DVD’s uit van zijn succesvolle theaterprogramma’s Aigenhaimer(2007) en Dichter in mie (2009).

Wil je alvast een voorproefje horen, of benieuwd naar Erwin de Vries zijn album Antwoord? Klik dan hier.