Home » Op pad met Erwin de Vries!

Op pad met Erwin de Vries!

uitverkocht! Blijf checken want er komen nieuwe data!

Voor de liefhebbers van Groninger taal en muziek kan het geluk niet meer op! Tijdens een tocht met ST5 neemt Erwin de Vries je mee door zijn leven met prachtige nummers in de fantastische Groninger taal! Een unieke kans om zeer kleinschalig op een unieke locatie te genieten van het oeuvre van Erwin de Vries inclusief zijn pas uitgebrachte album Antwoord! Gelijk dit album bestellen? Klik dan hier!

Erwin de Vries is een op en top Groninger en treedt inmiddels meer dan 20 jaar op met zijn Groningstalige liedjes. De Groningse tekstschrijver/zanger laat zich inspireren door Groningen, de Groningers en zijn leven. Veel liedjes heeft hij al op zijn naam staan waaruit 8 albums voortvloeiden; Riep veur Opnoame (1997), Haim (2001) (met zijn toenmalige band Deheleboel), Wie (2003), Aigenhaimer (2006) , Dichter in Mie (2008), Leef t Leven (2011), De Tocht van de Noakende Zunderling(2014) en sinds eind 2016 het album De Noodzoak. Daarnaast kwamen ook 2 DVD’s uit van zijn succesvolle theaterprogramma’s Aigenhaimer(2007) en Dichter in mie (2009).

Wil je alvast een voorproefje horen, of benieuwd naar Erwin de Vries zijn nieuwe album Antwoord? Klik dan hier.

We vertrekken rond 20.00 uur vanuit Lauwersoog om op een geschikte plek te ankeren op het Lauwersmeer. Nadat we rustig voor anker liggen zal Erwin je meenemen in zijn werk. Zo rond 22.00 uur halen we het anker weer op en varen we in het donker terug naar de haven waar je zo omstreeks 22.30 uur weer van boord gaat met als herinnering een prachtige avond met veel muziek, verhalen en een unieke omgeving!

Wees er snel bij, want er is maar beperkt plaats voor 12 personen!

Kosten: 65 euro per persoon inclusief welkomstdrankje en hapje

Datum: zaterdag 10 juli 2021

Opmerking: Deze tocht is  onder voorbehoud van de dan geldende Coronamaatregelen en weersomstandigheden. Bij verhindering door Coronamaatregelen en of slechte weersomstandigheden zullen we de activiteit verplaatsen.