Home » Op pad met Erwin de Vries!

Op pad met Erwin de Vries! EXTRA TOCHT!!!

Voor de liefhebbers van Groninger taal en muziek kan het geluk niet meer op! Tijdens een tocht met ST5 neemt Erwin de Vries je mee door zijn leven met prachtige nummers in de fantastische Groninger taal! Een unieke kans om zeer kleinschalig op een unieke locatie te genieten van het oeuvre van Erwin de Vries inclusief zijn pas uitgebrachte album Antwoord! Gelijk dit album bestellen? Klik dan hier!

Erwin de Vries is een op en top Groninger en treedt inmiddels meer dan 20 jaar op met zijn Groningstalige liedjes. De Groningse tekstschrijver/zanger laat zich inspireren door Groningen, de Groningers en zijn leven. Veel liedjes heeft hij al op zijn naam staan waaruit 8 albums voortvloeiden; Riep veur Opnoame (1997), Haim (2001) (met zijn toenmalige band Deheleboel), Wie (2003), Aigenhaimer (2006) , Dichter in Mie (2008), Leef t Leven (2011), De Tocht van de Noakende Zunderling(2014) en sinds eind 2016 het album De Noodzoak. Daarnaast kwamen ook 2 DVD’s uit van zijn succesvolle theaterprogramma’s Aigenhaimer(2007) en Dichter in mie (2009).

Wil je alvast een voorproefje horen, of benieuwd naar Erwin de Vries zijn nieuwe album Antwoord? Klik dan hier.

De avondtocht  vertrekt om 20:00u vanuit Zoutkamp

Koop hier je ticket!

Wees er snel bij, want er is maar beperkt plaats voor 12 personen!

Kosten: 65 euro per persoon 

Datum: zaterdag 28 augustus 2021  om 20.00u

Opmerking: Deze tocht is  onder voorbehoud van de dan geldende Coronamaatregelen en weersomstandigheden. Bij verhindering door Coronamaatregelen en of slechte weersomstandigheden zullen we de activiteit verplaatsen.