Wie zijn wij?

Wij zijn Hanneke en Jeroen Hinneman en zijn de trotse eigenaren van de ST5. In het dagelijks leven is Hanneke werkzaam in het onderwijs en Jeroen vooral aan boord van de ST5, We hebben 3 kinderen en een hele kudde aan huisdieren. 

Het verzorgen van dagtochten met de ST 5 is voor ons een combinatie van het in de vaart kunnen houden van dit prachtige schip en een leuke en ontspannen manier om anderen in contact te brengen met het prachtige wad en Lauwersmeer. We zijn begin 2020 gestart met 'Varen op de ST5' en hopen er veel plezier en voldoening uit te halen. 

Hanneke is op haar 15e in aanraking gekomen met de watersport en houdt vooral van ‘mooi weer zeilen’. De beleving van het buiten zijn, het voelen van de zon, de zee en de wind en voornamelijk het wadvaren en droogvallen maakt dat deze boot goed bij haar past.

Jeroen is opgegroeid op het water en heeft een voorliefde voor oude schepen. Het maakt hierin niet uit of dit een motor- of een zeilschip is. Zijn motto: zeilen is leuk, maar als het niet kan slingeren we de diesel aan.

Hanneke aan het roer
Jeroen op zijn meest geliefde plek