Edwin Jongedijk: Holt en Stoal op de ST5

Edwin Jongedijk is gemaakt om mee te gaan op de ST5!  In 2021 heeft hij tweemaal een super toffe avond verzorgt! Wij vinden het daarom erg leuk dat hij komend seizoen weer wil komen optreden!

 

Edwin  heeft  een aantal prachtige albums gemaakt, maar voor de ST5 is het album Holt en Stoal wel de meest toepasselijke  en zijn muziek komt op de ST5 zeer goed uit de verf! Daarom kunnen we vertellen dat Edwin Jongedijk nogmaals bij ons aan boord komt om zijn repertoire te laten horen aan de echte fans op een fantastische locatie. 

Denk je de melodieuze liedjes en het rauwe stemgeluid van Edwin Jongedijk eens in op een schip dat ruikt naar hout en staal. En dit alles met een ondergaande zon.

Krijg je hier al zin in?  Dan moet je er zaterdag 22 juli er  echt bij zijn! 

We vertrekken vanuit Zoutkamp en zullen dan een mooie plek opzoeken op het water waar je een uniek optreden zult meemaken. De elementen maak je op het water altijd veel bewuster mee, het spel tussen lucht, licht en wind is altijd prachtig, helemaal als dit wordt aangevuld met de sound van Edwin. 

We vertrekken  om 20.00u vanuit Zoutkamp

Boek hier gelijk je kaarten.

Kosten: 54,50 euro per persoon

Datum: zaterdag  22 juli 20.00u

Opmerking: Deze tocht is  onder voorbehoud van de dan geldende Coronamaatregelen en weersomstandigheden. Bij verhindering door Coronamaatregelen en of slechte weersomstandigheden zullen we de activiteit verplaatsen.