Home » Edwin Jongedijk: Holt en Stoal op de ST5

Edwin Jongedijk: Holt en Stoal op de ST5

De avondtocht is inmiddels uitverkocht! Daarom hebben we een tweede tocht georganiseerd in de middag om 15.00u!

Edwin Jongedijk lijkt te zijn gemaakt om mee te gaan op de ST5!  Hij heeft  een aantal prachtige albums gemaakt, maar voor de ST5 is het album Holt en Stoal wel de meest toepasselijke  en zijn muziek zal op de ST5 vast zeer goed uit de verf komen! Daarom kunnen we vertellen dat Edwin Jongedijk bij ons aan boord komt om zijn repertoire te laten horen aan de echte fans op een fantastische locatie. 

Denk je de melodieuze liedjes en het rauwe stemgeluid van Edwin Jongedijk eens in op een schip dat ruikt naar hout en staal. En dit alles met een ondergaande zon.

Krijg je hier al zin in?  Dan moet je er zaterdag 19 juni echt bij zijn! 

We vertrekken vanuit Zoutkamp en zullen dan een mooie plek opzoeken op het water waar je een uniek optreden zult meemaken. De elementen maak je op het water altijd veel bewuster mee, het spel tussen lucht, licht en wind is altijd prachtig, helemaal als dit wordt aangevuld met de sound van Edwin. Als Edwin is uitgespeeld halen we het anker weer op en gaan we weer terug naar de haven.

De middagtocht vertrekt om 15.00u vanuit Zoutkamp

De avondtocht (uitverkocht) vertrekt om 20.00u vanuit Zoutkamp

Kosten: 49,50 euro per persoon

Datum: zaterdag  19 juni 2021 15.00u en 20.00u

Opmerking: Deze tocht is  onder voorbehoud van de dan geldende Coronamaatregelen en weersomstandigheden. Bij verhindering door Coronamaatregelen en of slechte weersomstandigheden zullen we de activiteit verplaatsen.