Overtocht naar Schiermonnikoog

Schiermonnikoog, een prachtig waddeneiland met veel natuur en praktisch geen auto's! Ideaal om te voet of met de fiets te ontdekken. Heerlijk naar het strand of naar het gezellige dorpje om de eilander sfeer te proeven. Wil je die trip echt helemaal onvergetelijk maken, maak dan de oversteek met de ST5!

We bieden veel mogelijkheden om je vakantie nog leuker te maken en hebben hiervoor een aantal tochten samengesteld. Uiteraard kan alles worden aangepast aan de wensen van het gezelschap. Op Schiermonnikoog wordt je afgezet bij de veerdam (waar de grote veerboot ook aankomt).

Zoutkamp - Schiermonnikoog

Wat te denken van je vakantie naar Schiermonnikoog te beginnen in Zoutkamp zoals dat voor 1969 ook ging. Vertrekken vanaf de oorspronkelijke vertrekplaats, zeilend / varend door het prachtige Nationaal Park Lauwersmeer om vervolgens door de sluis te gaan en koers te zetten richting Schiermonnikoog! Deze tocht duurt ongeveer 5 uur (inclusief sluispassage) en is beschikbaar vanaf € 49,50 per persoon

Lauwersoog - Schiermonnikoog

Of Lauwersoog opstappen en in de sferen van vroegere dagen de oversteek te maken. Niet massaal op een grote veerboot, maar in select gezelschap. Je ervaart het wad in al zijn facetten. Deze tocht duurt afhankelijk van weer en stroming tussen ca 1 uur en is beschikbaar vanaf € 25,- per persoon.  

Lauwersoog - zeehonden kijken - Schiermonnikoog

Een andere optie is om voordat je naar Schiermonnikoog gaat een kleine omweg te varen om zo ook de zeehonden te kunnen bewonderen, dit is iets wat je vanaf de grote veerboot eigenlijk nooit ziet. Deze tocht duurt afhankelijk van weer en stroming ca 2 uur en is beschikbaar vanaf € 39,50,- per persoon.

Vaartocht vanuit Schiermonnikoog

Een vaar- of zeiltocht over de wadden, of naar de zeehonden kan uiteraard ook vanaf Schiermonnikoog. De prijs voor deze tochten zijn afhankelijk van je wensen, neem hiervoor even contact met ons op!

Alle tochten naar Schiermonnikoog zijn ook te boeken als tochten naar Lauwersoog of Zoutkamp.

Alle prijzen per persoon gelden vanaf 8 personen.