Home » Stap aan boord met Alex Vissering

Stap aan boord met Alex Vissering

Alex Vissering (14 juli 1955) is tekstschrijver, liedjesmaker, zanger, hobbyfotograaf, groot natuurliefhebber en opa. Alex speelde vanaf zijn 15e jaar in verschillende bandjes. Hij zingt voornamelijk in het Gronings en maakte deel uit van de groepen Törf, Woody Wiss, Nameless, Hollywood Horseshit, Vrizze Wichter en Fisherman’s Ring. Sinds 2015 vormt Alex samen met Jan Henk de Groot en Edwin Jongedijk de Troebadoers.

In 2007 werd Alex bekroond met de Gebroeders Hesse Penning en in 2010 met de K. ter Laan Prijs voor zijn verdiensten op het gebied van de Groninger taal en cultuur.
Op 4 juli 2015 werd Alex door burgemeester Leontien Kompier benoemd tot ereburger van de gemeente Vlagtwedde. “Alex zet onze gemeente op allerlei manieren goed op de kaart en daarom verdient hij dit”, zei burgemeester Kompier.

Deze veelzijdige muzikant gaat zaterdag 18 juni met ons mee en jij kunt daar bij zijn.

Bestel hier je kaarten en ga samen met Alex met ons mee voor een onvergetelijke tocht!

Kosten: 49,50 euro per persoon 

Datum: zaterdag 18 juni 20.00u vertrek vanuit Zoutkamp

Opmerking: Deze tocht is  onder voorbehoud van de dan geldende Coronamaatregelen en weersomstandigheden. Bij verhindering door Coronamaatregelen en of slechte weersomstandigheden zullen we de activiteit verplaatsen.