Home » Rick Treffers op de ST5

Rick Treffers op de ST5

Rick Treffers is een internationaal opererende singer-songwriter en gespecialiseerd in melodische, weemoedige en ingetogen pop. Liedjes over de liefde en het leven. In de Duitse pers werd hij "de Nederlandse Erlend Øye met een stem van een jonge Paul McCartney" genoemd. Met zijn voormalige band Mist tourde hij over de hele wereld, met een focus op Spanje, waar hij de afgelopen tien jaar deels woonde. Akoestische concerten in intieme setting zijn hem op het lijf geschreven, temeer omdat hij in 2002 de bedenker en organisator was van de destijds populaire huiskamerconcertenreeks Live in the Living (Room). 

Onlangs bracht hij twee albums uit. Het Engelstalige Looking For A Place To Stay kreeg onder meer vijf sterren in Dagblad van het Noorden en ook het stemmige Nederlandstalige album Levensdrift ontving veel bijval in Nederland. Op 3 september zal hij van beide albums liedjes ten gehore brengen. En dit jaar komt Rick dus op de ST5!

Boek hier gelijk je kaarten.

Kosten: 40 euro per persoon

Datum: zaterdag 3 september 2022 20.00u 

Opmerking: Deze tocht is  onder voorbehoud van de dan geldende Coronamaatregelen en weersomstandigheden. Bij verhindering door Coronamaatregelen en of slechte weersomstandigheden zullen we de activiteit verplaatsen.