Home » Muzikale tocht met Jan Henk de Groot

Muzikale tocht met Jan Henk de Groot

Wat is er nu mooier dan in een select gezelschap op het bijzondere Lauwersmeer te genieten op de ST5 van prachtige muziek en verhalen. Niks!

Daarom gaan we muzikale tochten organiseren in samenwerking met Jan Henk de Groot! Jan Henk de Groot is een echte Groninger singer-songwriter, met een prachtig oeuvre, een ode aan de Groninger taal!

Jan Henk is bekend van liedjes als: Kielsterachterweg, Mamme van Michel en Vuurtje Kieken. Hij won twee keer de Dagblad van het Noorden streektaalprijs. In 2014 mocht hij de muziekprijs Grunny van RTVNoord ontvangen. Frits Spits over zijn album De wolf is terug: “Dit album moet overal in Nederland worden gehoord” 

Wil je eerst meer weten over Jan Henk, klik dan hier. Alvast een muzikaal voorproefje? Klik dan hier.

We vertrekken rond 20.00 uur vanuit Lauwersoog om op een geschikte plek te ankeren op het Lauwersmeer. Nadat we rustig voor anker liggen zal Jan Henk je meenemen in zijn werk. Zo rond 22.00 uur halen we het anker weer op en varen we in het donker terug naar de haven waar je zo omstreeks 22.30 uur weer van boord gaat met als herinnering een prachtige avond met veel muziek, verhalen en een unieke omgeving!

Wees er snel bij, want er is maar beperkt plaats voor 12 personen!

Kosten: 65 euro per persoon inclusief welkomstdrankje en hapje

Datum: zaterdag 3 juli 2021

Opmerking: Deze tocht is  onder voorbehoud van de dan geldende Coronamaatregelen en weersomstandigheden. Bij verhindering door Coronamaatregelen en of slechte weersomstandigheden zullen we de activiteit verplaatsen.