Home » Muzikale tocht met Jan Henk de Groot

Muzikale tocht met Jan Henk de Groot

Na twee prachtige tochten met Jan Henk de Groot gaan we voor een vervolg! Boek nu je tocht voor zaterdag 21 mei 2022 om 15.00u of om 20.00u!

Was je er de vorige keer niet bij? Dan is nu je kans! Ga met ons mee op pad samen met Jan Henk de Groot. Want wat is er nu mooier dan in een select gezelschap op het bijzondere Lauwersmeer te genieten op de ST5 van prachtige muziek en verhalen. Niks!

Jan Henk de Groot is een echte Groninger singer-songwriter, met een prachtig oeuvre, een ode aan de Groninger taal!

Jan Henk is bekend van liedjes als: Kielsterachterweg, Mamme van Michel en Vuurtje Kieken. Hij won twee keer de Dagblad van het Noorden streektaalprijs. In 2014 mocht hij de muziekprijs Grunny van RTVNoord ontvangen. Frits Spits over zijn album De wolf is terug: “Dit album moet overal in Nederland worden gehoord” 

Wil je eerst meer weten over Jan Henk, klik dan hier. Alvast een muzikaal voorproefje? Klik dan hier.

We vertrekken vanuit Zoutkamp om op een geschikte plek te ankeren op het Lauwersmeer. Nadat we rustig  liggen zal Jan Henk je meenemen in zijn werk. 

De tochten  vertrekken om 15.00u en om  20.00u vanuit Zoutkamp

Wees er snel bij, want er is maar beperkt plaats voor 12 personen!

Boek hier gelijk je kaarten.

Kosten: 65 euro per persoon

Datum: zaterdag 21 mei 2022 15.00u en 20.00u 

Opmerking: Deze tocht is  onder voorbehoud van de dan geldende Coronamaatregelen en weersomstandigheden. Bij verhindering door Coronamaatregelen en of slechte weersomstandigheden zullen we de activiteit verplaatsen.