Home » Muzikale tocht met Jan Henk de Groot

Muzikale tocht met Jan Henk de Groot

Wat is er nu mooier dan in een select gezelschap op het bijzondere Lauwersmeer te genieten op de ST5 van prachtige muziek en verhalen. Niks!

Daarom gaan we muzikale tochten organiseren in samenwerking met Jan Henk de Groot! Jan Henk de Groot is een echte Groninger singer-songwriter, met een prachtig oeuvre, een ode aan de Groninger taal!

Jan Henk is bekend van liedjes als: Kielsterachterweg, Mamme van Michel en Vuurtje Kieken. Hij won twee keer de Dagblad van het Noorden streektaalprijs. In 2014 mocht hij de muziekprijs Grunny van RTVNoord ontvangen. Frits Spits over zijn album De wolf is terug: “Dit album moet overal in Nederland worden gehoord” 

Wil je eerst meer weten over Jan Henk, klik dan hier. Alvast een muzikaal voorproefje? Klik dan hier.

We vertrekken vanuit Zoutkamp om op een geschikte plek te ankeren op het Lauwersmeer. Nadat we rustig voor anker liggen zal Jan Henk je meenemen in zijn werk. 

De middagtocht vertrekt om 15.00u vanuit Zoutkamp

De avondtocht vertrekt om 20.00u vanuit Zoutkamp

Wees er snel bij, want er is maar beperkt plaats voor 12 personen!

Kosten: 65 euro per persoon inclusief welkomstdrankje en hapje

Datum: zaterdag 3 juli 2021 15.00u en 20.00u

Opmerking: Deze tocht is  onder voorbehoud van de dan geldende Coronamaatregelen en weersomstandigheden. Bij verhindering door Coronamaatregelen en of slechte weersomstandigheden zullen we de activiteit verplaatsen.