We organiseren kleinschalige optredens en meet and greets met toffe muzikanten in een unieke en bijzondere setting! Kijk geregeld op deze pagina wie er op de planning staat.

Muzikanten die de afgelopen periode hebben opgetreden op de ST5 zijn oa: Bertolf, Edwin Jongedijk, Erwin de Vries, Jan Henk de Groot, Alex Vissering, Harry Niehof en Ralph de Jongh en Tangarine!

.

Edwin Jongedijk is gemaakt om mee te gaan op de ST5!  Edwin is al een paar keer eerder geweest en wij vinden het daarom erg leuk dat hij 10 september 2022 nog een keer komt optreden op de ST5! 

Edwin  heeft  een aantal prachtige albums gemaakt, maar voor de ST5 is het album Holt en Stoal wel de meest toepasselijke  en zijn muziek komt op de ST5 zeer goed uit de verf! Daarom kunnen we vertellen dat Edwin Jongedijk nogmaals bij ons aan boord komt om zijn repertoire te laten horen aan de echte fans op een fantastische locatie.

Meer info vind je hier.

Erwin de Vries komt zaterdag 24 juni 2024 op de ST5! We schepen in om 15.00u te Zoutkamp en zetten koers naar een mooie plek midden in de natuur. Hier zal Erwin je meenemen door zijn oeuvre. 

Meer info vind je hier.