Home » Muziektochten

We organiseren kleinschalige optredens en meet and greets met toffe muzikanten in een unieke en bijzondere setting! Kijk geregeld op deze pagina wie er op de planning staat.

Op vrijdag 20 mei 2022 komt Ralph nog een keer bij ons aan boord om een onvergetelijk optreden te geven.  Dit is dé kans voor bluesliefhebbers om van zeer dichtbij te ervaren hoe deze muziek echt hoort te worden gespeeld. Met klompen en een gitaar!

Meer info vind je hier.

 

Na twee prachtige tochten met Jan Henk de Groot gaan we voor een vervolg! Boek nu je tocht voor zaterdag 21 mei 2022!

Was je er de vorige keer niet bij? Dan is nu je kans! Ga met ons mee op pad samen met Jan Henk de Groot. Want wat is er nu mooier dan in een select gezelschap op het bijzondere Lauwersmeer te genieten op de ST5 van prachtige muziek en verhalen. 

Meer info vind je hier.

De ST5 gaan over de grenzen van de provincie en wel met Bertolf Lentink!

Multi-instrumentalist, singer-songwriter, producer en arrangeur Bertolf gaat zaterdag 4 juni mee op de ST5.   

Dit is dé gelegenheid om in alle rust en in een prachtige omgeving te genieten van Bertolf die zijn fantastische oeuvre zal laten horen! Bertolf, geïnspireerd door The Beatles en Americana, heeft ondertussen al een behoorlijk aantal albums op zijn naam staan. En in de zomer van 2022 kun jij hiervan genieten, midden in de natuur, op de ST5!

Meer info vind je hier.

Edwin Jongedijk is gemaakt om mee te gaan op de ST5!  In 2021 heeft hij tweemaal een super toffe avond verzorgd! Wij vinden het daarom erg leuk dat hij komend seizoen

wil komen optreden op zaterdag 11 juni 2022!

Edwin  heeft  een aantal prachtige albums gemaakt, maar voor de ST5 is het album Holt en Stoal wel de meest toepasselijke  en zijn muziek komt op de ST5 zeer goed uit de verf! Daarom kunnen we vertellen dat Edwin Jongedijk nogmaals bij ons aan boord komt om zijn repertoire te laten horen aan de echte fans op een fantastische locatie.

Meer info vind je hier.

.

Alex Vissering (14 juli 1955) is tekstschrijver, liedjesmaker, zanger, hobbyfotograaf, groot natuurliefhebber en opa. Alex speelde vanaf zijn 15e jaar in verschillende bandjes. Hij zingt voornamelijk in het Gronings en maakte deel uit van de groepen Törf, Woody Wiss, Nameless, Hollywood Horseshit, Vrizze Wichter en Fisherman’s Ring. 

Alex komt 18 juni op de ST5!

Meer info vind je hier.

Harry Niehof, altied onderwegens en dit keer onderwegens met de ST5! Harry komt deze zomer op de ST5 en wel op 2 juli 2022!

Harry is al sinds de jaren zeventig in de weer met muziek en sinds 2002 treedt hij op onder zijn eigen naam en in het Gronings!

Meer info vind je hier.

Ylvalie is een singer-songwriter die je met haar emotionele, soms melancholische nummers in combinatie met een krachtige blues/soul stem je de andere kant van het traditionele singer-songwriterschap laat zien. Ondersteund door de mooie klanken van Chiron schut op gitaar worden haar nummers naar een hoger level gebracht.

Dit duo komt 8 juli op de ST5 optreden. 

Meer info vind je hier.

Het duo Tangarine komt optreden op de ST5 en wel op zaterdag 9 juli!

Het Nederlandse singer-songwriter duo Tangarine bestaat uit de identieke tweelingbroers Arnout en Sander Brinks. Met hun onberispelijke stemmen en unieke uitstraling zijn ze een graag geziene gast op de Nederlandse podia en nu dus ook op de ST5. 

Meer info vind je  hier.

Rick Treffers is een internationaal opererende singer-songwriter en gespecialiseerd in melodische, weemoedige en ingetogen pop. Liedjes over de liefde en het leven.  Hij komt op 3 september 2022 bij ons op de ST5!

Meer info vind je hier.

Erwin de Vries komt zondag 11 september op de ST5! We schepen in om 13.30u te Zoutkamp en zetten koers naar een mooie plek midden in de natuur. Hier zal Erwin je meenemen door zijn oeuvre. 

Meer info vind je hier.