Individuele Zeiltochten 

Tijdens deze excursie krijg je een 'spoedcursus' over hoe het zeilen op een schip eigenlijk werkt, om daarna koers te zetten richting open water.

Tijdens deze tocht zullen we langs zandbanken en door geultjes komen en zeer waarschijnlijk ook nog wel een zeehond spotten! Onderweg zal de schipper je alles vertellen over het wad, het schip en hoe er vroeger op zee geleefd werd door de vissers.

Tijdens deze tocht kun je er voor kiezen om te relaxen of om actief mee te zeilen. Omdat wij met kleine groepen varen ervaar je bij ons de rust en de pracht van het wad en is er alle gelegenheid om te helpen met het zeilen.

Klik hier om je tocht te boeken!

Schiermonnikoog, een prachtig waddeneiland met veel natuur en praktisch geen auto's! Ideaal om te voet of met de fiets te ontdekken. Heerlijk naar het strand of naar het gezellige dorpje om de eilander sfeer te proeven. Wil je die trip echt helemaal onvergetelijk maken, maak dan de oversteek met de ST5!

Beschikbare data (op veel van onderstaande tochten zijn retourtochten mogelijk, vraag naar de mogelijkheden!)

- 31 augustus afvaart Lauwersoog, tijd in overleg (tussen 8.00 en 9.30u)

- 1 september afvaart Lauwersoog, tijd in overleg (tussen 8.00 en 9.30u)

Voor meer informatie klik hier.

Deze tochten zijn te boeken vanaf € 25,- pp.

Het Nationaal Park Lauwersmeer is officieel aangemerkt als een Dark Sky Park. Waar kun je de donkerte dan beter ervaren dan middenin dit park?

Voor meer informatie klik hier.

Deze tocht kost € 24,95 pp.

Zeilen in de winter is weer een heel andere beleving dan in de zomer. Het is kouder en het gebied ziet er heel anders uit. Maar zeker niet minder dan in de zomer. Prachtige kleuren, vaak heldere luchten en typisch Groningse wolkenvelden. Oftewel, zeker de moeite waard om met ons mee te gaan!