Home » Een avond met Ralph de Jongh

Geen gedonder, Ralph speelt de blues vanuit zijn donder! Vrijdag 20 mei 2022

Ralph de Jongh heeft 26 juni 2021 een uniek en fantastisch optreden gegeven op de ST5! De avond begon met een laaghangende bewolking en wat dreiging van regen. Toen we eenmaal op een prachtige plek midden in de natuur lagen en Ralph zijn gitaar had gepakt brak de zon alsnog door. Tijdens deze mooie zonsondergang liet Ralph zich van zijn beste kant zien en vooral horen! 

Op vrijdag 20 mei 2022 komt Ralph nog een keer bij ons aan boord om een onvergetelijk optreden te geven.  Dit is dé kans voor bluesliefhebbers om van zeer dichtbij te ervaren hoe deze muziek echt hoort te worden gespeeld. Met klompen en een gitaar!

En voor Ralph geldt: Geen gedonder in het vooronder, want Ralph de Jongh speelt de blues vanuit zijn donder! Wil je meer weten over Ralph de Jongh? Neem dan een kijkje op zijn website www.ralphdejongh.com

We vertrekken rond 20.00 uur vanuit Zoutkamp om een geschikte plek te zoeken waar Ralph je alle hoeken van het schip zal laten zien met zijn fantastische sound. .

Wees er snel bij, want er is maar beperkt plaats voor 12 personen!

Kosten: 65 euro per persoon

Datum: vrijdag 20 mei  2022

Opmerking: Deze tocht is  onder voorbehoud van de dan geldende Coronamaatregelen en weersomstandigheden. Bij verhindering door Coronamaatregelen en of slechte weersomstandigheden zullen we de activiteit verplaatsen.