Home » Een avond met Ralph de Jongh

Geen gedonder, Ralph speelt de bleus vanuit zijn donder! 26 juni 2021

Nu eens geen Groninger muziek, maar de prachtige sound van Ralph de Jongh! 

Ralph de Jongh heeft een unieke, fantastische wijze van muziek maken. Op 26 juni komt hij een exclusief optreden geven op de ST5! Dit is DE kans voor bluesliefhebbers om van zeer dichtbij te ervaren hoe deze muziek echt hoort te worden gespeeld. Met klompen en een gitaar!

En voor Ralph geldt: Geen gedonder in het vooronder want Ralph de Jongh speelt de blues vanuit zijn donder! Wil je meer weten over Ralph de Jongh? Neem dan een kijkje op zijn website www.ralphdejongh.com

We vertrekken rond 20.00 uur vanuit Lauwersoog om op een geschikte plek te ankeren op het Lauwersmeer. Nadat we rustig voor anker liggen zal Ralph je alle hoeken van het schip laten zien met zijn fantastische sound. Als Ralph is uitgespeeld  halen we het anker weer op en varen we in het donker terug naar de haven om weer van boord gaan.

Wees er snel bij, want er is maar beperkt plaats voor 12 personen!

Kosten: 65 euro per persoon inclusief welkomstdrankje en hapje

Datum: zaterdag 26 juni  2021

Opmerking: Deze tocht is  onder voorbehoud van de dan geldende Coronamaatregelen en weersomstandigheden. Bij verhindering door Coronamaatregelen en of slechte weersomstandigheden zullen we de activiteit verplaatsen.