Home » Bertolf op de ST5

Bertolf op de ST5

De ST5 gaan over de grenzen van de provincie en wel met Bertolf Lentink!

Multi-instrumentalist, singer-songwriter, producer en arrangeur Bertolf gaat mee op de ST5.   

Dit is dé gelegenheid om in alle rust en in een prachtige omgeving te genieten van Bertolf die zijn fantastische oeuvre zal laten horen! Bertolf, geïnspireerd door The Beatles en Americana, heeft ondertussen al een behoorlijk aantal albums op zijn naam staan. En in de zomer van 2022 kun jij hiervan genieten, midden in de natuur, op de ST5!

Bertolf heeft al een imposante carrière achter de rug. Bertolf treedt al een kleine 20 jaar op voor het grote publiek. Zijn repertoire bestaat onder andere uit For life (2009), Snakes & Ladders (2010), Bertolf (2012), First & Then (2015), Big Shadows of Small Things (2019) en zijn pas uitgebrachte album Happy in Hindsight (2021). En als je denkt dat dit alles is dan heb je het zeker mis! 

Bertolf heeft oa als bandlid van Ilse de Lange gespeeld en heeft onder andere ook studiowerk gedaan met Bouwe Bob en Henny Vrienten. Kortom, een artiest die je eens in het echt gezien moet hebben!

Koop hier je ticket!

Wees er snel bij, want er is maar beperkt plaats voor 12 personen per tocht!

Kosten: 65 euro per persoon 

Datum: zaterdag 4 juni 20.00u

Opmerking: Deze tocht is  onder voorbehoud van de dan geldende Coronamaatregelen en weersomstandigheden. Bij verhindering door Coronamaatregelen en of slechte weersomstandigheden zullen we de activiteit verplaatsen.